Uloguj se / Registruj se
Registruj se

Main Menu

Navigacija

Podaci o članu

 • Wellness centar peta zvezica

 • : Wellness centar peta zvezica
 • : Trg slobode 3, 23000 Zrenjanin
 • : 063/466-414
 • : markort2002@gmail.com
 • : www.physiospa.rs
 • : 109039745
 • : 63880086
 • :
 • : nega i održavanje tela i frizerski salon
 • :
 • : Usluge
 •  
 • Physio Spa wellness centar je jedinstven u Zrenjaninu i nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, u samom centru grada u hotelu Vojvodina sa obezbeđenim parkingom, gde ćete pronaći sve što Vam je potrebno za potpunu revitalizaciju Vašeg duha i tela. Jedinstvenost ovog wellness centra se ogleda u pažljivo odabranom stručnom timu fizioterapeuta koji su tu da svojim veštim rukama učine Vaše masaže nezaboravnim iskustvom kome ćete se rado vraćati.

  Pored najkompletnije usluge masaža na raspolaganju su Vam sauna, kao i tretmani fizikalne terapije, što čini idealnu kombinaciju za dostizanje harmonije vašeg duha i tela. Na Vama je samo da izaberete koja vrsta masaže od predloženih će Vam najviše prijati u čemu će Vam stručno osoblje maksimalno pomoći.

  Masaže ( 30min, 45min, 60min)

  Švedska relaks masaža

  Klasična tehnika masaže koja ima za cilj da ubrza cirkulaciju, poboljša, tonus kože, smanji napetost mišića i rezultira stanjem opšte relaksacije tela i duha.

  Sportska masaža

  Intenzivni masažni zahvati kombinovani sa istezanjem mišića ubrzavaju proces otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućavaju brži proces oporavka mišića, kao i poboljšanje sportskih rezultata. Putem sportske masaže ubrzava se oporavak organizma nakon treninga, ali se takodje mišići mogu pripremiti za trening zagrevanjem i istezanjem.

  Manuelna limfna drenaža

  Set specifičnih laganih pokreta kože i površinskih fascija ima za cilj da stimuliše limfni sistem koji je odgovoran za proces eliminacije štetnih produkata metabolizma ćelija. Rezultat je smanjeno zadržavanje vode i smanjenje otoka, kao i detoksikacija organizma.

  Refleksologija

  Medicinski primenjena refleksologija je drevna veština kojom se tretiraju određene zone na stopalima koje korespondiraju unutrašnjim organima i delovima tela u cilju uspostavljanja ravnoteže – balansa u njima i stimulisanja samoizlečenja organizma. Rad na stopalima opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu.


  Terapijske masaže ( 45min, 60min, 90min)

  Masaža vulkanskim kamenjem

  Masaža vulkanskim (vrućim) kamenjem je specijalna vrsta masaže, koja u kombinaciji sa veštim terautskim rukama pomaže u opuštanju napetih mišića, poboljšava cirkulaciju i umiruje nervni sistem. Masaža vulkanskim kamenjem je upotpunjena delovanjem prirodnih ulja koja, ne samo da pomažu kamenju da klizi, već hrane i neguju kožu.

  Terapeutska masaža

  Terapeutska masaža predstavlja spoj nekoliko različitih manuelnih terapeutskih  tehnika mobilizacije mekotkivnih struktura i zglobova koje radi kvalifikovani fizioterapeut, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost. Pospešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, otklanjaju se posledice stresa i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili stresnog događaja.

  Shiatsu

  Japanska tehnika “pritiska prstima” sa korenima znanja starih par hiljada godina smatra se pretečom svih ostalih masažnih tehnika gde se pritiskom palcem, prstom, laktom, čak i petom na energetske tačke tela, upotpunjeno laganim istezanjem i dubokim disanjem organizam vraća u ravnotežno stanje i gde se obnaljva vitalna energija.

  Tradicionalna Tajlandska masaža

  Nastala iz uticaja Kineske, Indijske i Japanske tradicionalne medicine kombinuje intezivan pritisak na energetskim kanalima tela i vežbe istezanja kao u Yogi za savršeno isustvo. Tretman celog tela Tajlandskom masažom će rezultirati potpunim osećajem slobode pokreta, smanjenjem psiho-fizičke napetosti, harmonijom tela i duha i deblokadama životne energije.


  Aromaterapijska masaža (60 min)

  Specijalizovani tretman za smanjenje posledica nagomilanog stresa, opšte tenzije, zamora, glavobolja, PMS-a, alergija i mnogih drugih zdarvstvenih tegoba. Tokom tretmana se koriste esecijalna ulja u zavisnosti od vaših potreba.


  Detoks paket (120 min)

  Eliminišite toksine iz organizma uz specijalno osmišljen program: Body Scrub (Piling Tela) 30 minuta; Sauna 45 minuta; Aroma-terapijska masaža celog tela 45 minuta + gratis Refleksologija stopala 15 minuta.

  Dodiri Azije (90 min)

  Prepustite se čarima Dalekog Istoka uz ovaj opuštajući ritual – Indijska masaža glave; Bali masaža toplim kamenjem; Thai refleksologija stopala i Shiatsu.

  Anticelulit masaža (60 min)

  Visoko efektivan tretman za smanjenje vidljivog celulita u tri koraka. Limfna drenaža, vakuum masaža i pakovanje će učiniti da Vaša koža povrati tonus, glatkoću i sjaj.

  Anticelulit Pro paket

  Posebna ponuda za Anticelulit Pro paket: 10 Anticelulit masaža + 5 ultrazvučnih masaža.

 •