Uloguj se / Registruj se
Registruj se

Main Menu

Navigacija

ODUVEK SAM ZNALA DA ŽELIM DA BUDEM SVOJA NA SVOME

26.12.2017

Gordana Božić agenciju za promet nekretnina uspešno vodi 10 godina. Recept za trajanje je: znati šta hoćeš, voleti to što radiš, biti uporan, stalno napredovati i nikad ne izneveriti poverenje.


Gordana Božić je agenciju za promet nekretnina osnovala 2007. godine a u poslu sa nekretninama je pune dve decenije. Preduzetnik je mnogo duže.


Samo jedno kratko vreme radila sam u državnom sektoru, videla da to nije za mene i upustila se u privatni posao, priča svoju preduzetničku priču Gordana Božić. – Mislim da sam oduvek znala da želim da radim za sebe, za svoj račun, da budem svoj na svome. Da od mene zavisi kako ću raditi, koliko ću raditi i zaraditi, da jednostavno upravljam svojim poslovnim životom.

 

U posao sa nekretninama upustila se tako što je, preko jedne agencije, prodala i kupila sebi stan.

Videla sam sebe u toj oblasti. Dinamično je, zanimljivo i lepo – nekom obezbeđujete krov nad glavom, dom.Trudila sam se već na početku i tako je do danas, da posao stalno inoviram, unosim nešto drugačije, da se izdvojim. Da ja i moja agencija, moji saradnici, budemo posebni ali da budemo profesionalni, da završimo posao najbolje za klijente, da klijenti u nas imaju poverenje, kaže Gordana Božić i dodaje da je poverenje najvažnije da i ono se nikad ne sme izneveriti.
I važno je da voliš ono što radiš. Onda posao nije moranje i nije težak. U svojoj poslovnoj karijeri nisam imala većih problema. Moraš da učiš, da napreduješ i da nikad ne staneš, objašnjava Gordana Božić svoju životnu filozofiju.

 

 

 Tu filozofiju deli i sa svojim saradnicima. Zanimljivo je da je Gsigma potpuno ženska firma. Već dugi niz godina u Gsigmi, su, osim Božićeve i Danijela Radovančev, agent sa karijerom dužom od jedne decenije i Vajica Novaković , koja je u poslu sa nekretninama i više od dve decenije.

Za svoj preduzetnički duh Gordana Božić kaže da su, malo, krivi i geni.

I jedan i drugi deda bili su preduzetnici, priča Gordana. Jedan je bio opančar a drugi trgovac. Taj duh, biti svoj na svome i preuzeti odgovornost za sopstveni život izgleda da sam prenela i na svoju decu. I sin i kćerka su odlučili da se bave privatnim biznisom i ja sam ih u tome zdušno podržala, završava svoju preduzetničku priču vlasnica agencije za promet nekretnina Gsigma Gordana Božić.