Uloguj se / Registruj se
Registruj se

Main Menu

Navigacija

ODRŽAN NOVOGODIŠNJI PROGRAM ZA DECU ZAPOSLENIH U FIRMAMA ČLANICAMA POSLODAVACA ZRENJANINA

24.12.2019

Protekle subote, 21. decembra 2019. godine, za decu zaposlenih u firmama članicama Unije poslodavaca Srbije - poslodavci Zrenjanina organizovane su novogodišnje predstave sa dodelom paketića.

U saradnji sa Centrom za kreativno odrastanje i Kulturnim centrom Zrenjanina, u dva termina održana je predstava "Deda Mrazova novogodišnja čarolija". Dodeli je prisustvovalo oko 220oro dece iz 28 firmi članica Unije.

U okviru humanitarnog dela novogodišnje akcije prikupili smo i 95 paketića za decu štićenike Crvenog krsta. Zahvaljujemo se firmama Ultraplanet, Imsaplet, YuTeam software, Diginet, turističkoj agenciji Caravan, restoranu Renesansa, zatim firmama Stanojević photography, Agropromet Plus, Maksimović gradnja, DMS Testenine, Building as, Studio Barun, Carp System i Premium PVC na paketićima i donacijama kojima smo ulepšali praznike onima kojima je to najpotrebnije.

Svim članovima i partnerima Unije zahvaljujemo se na podršci i poverenju koje su nam pružili u 2019. godini. Želimo Vam srećne praznike i uspešnu 2020. godinu.